Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Óváros Apartmanok
Cím: Sopron, Gps: 47.6848980 , 16.5830530

Bemutatkozás

Sopron történelmi Óvárosában, gyönyörûen felújított mûemlékpalotákban kínálunk különleges, egyedi szálláslehetõséget, valamint egyedi helyszínt üzleti -és magánrendezvényekhez. A Templom utcában található Haydn Házban és a Tudósok Házában összesen 18 apartman van, amelyekben 47 fõ elszállásolására van lehetõség. Az Új utcában, a Karlovits Házat, kisebb csoportoknak, baráti társaságoknak ajánljuk, egyedi bérleti konstrukcióban; a 6 apartmanban 18 férõhely biztosított. A háromszintes, 1200 m²-es Anna Átrium Rendezvényház Sopron legrangosabb helyén, Sopron óvárosában a Szent György utcában található, amely kiváló helyszín családi ünnepségek, esküvõk, céges tréningek, konferenciák, sajtótájékoztatók megtartásához.

Az apartmanházakká átalakított paloták, a Haydn Ház, a Tudósok Háza, a Karlovits Ház és az Anna Átrium Rendezvényház változatos méretû apartmanjai között találhatóak korabeli és modern berendezésûek is. A miniapartmanoktól egészen a 159 m²-es elnöki lakosztályig terjed a kínálat. Az apartmanok több típusú fürdõszobával, felszerelt konyhával és a mozicsatornát is tartalmazó kábeltelevíziós szolgáltatással rendelkeznek. A szobák falain kiemelkedõ kortárs képzõmûvészek alkotásai láthatóak, amelyek teljesen egyedülállóvá teszik az Óváros Apartmanházak*** Sopron-t.

Hosszú hétvégi, hétköznap kedvezményesen ajánlatunk keretében az apartmanokat a normál 11 órás idõpont helyett csak 16 órakor kell elhagyni, az elhelyezés - a készlet erejéig - superior modern apartmanokban történik. Egyedi és csomag ajánlataink igény szerint félpanzióval is kérhetõ: Üdülési csekket is elfogadunk. Parkolási lehetõség korlátozott számban az apartmanházak udvarán, valamint mélygarázsban melynek díja 700 Ft/éj/autó. *Az opcionálisan választható ún. reggeli csomag friss pékárut, tejet, dzsemet és gyümölcslevet tartalmaz, díja 500Ft. Emellett minden vendégünknek biztosítunk térítésmentes alapreggelit, amely instant kávét, kávétejszínt, teát és reggeli kekszet tartalmaz. ** A vacsora ára a menütõl függõen változik. A vacsorát partner éttermünkben biztosítjuk. Összesen 13 menübõl lehet választani (turista-, húsos-, vegetáriánus). ***A részvételi díjak nem tartalmazzák a belépõjegyek árát! A részvételi díjak a Volantourist árai szerint változhatnak. A soproni szállóvendégek részére a Volántourist a hét minden napjára szervez egy-egy buszos túrát. A fenti árak 2010. április 9-tõl visszavonásig, a Haydn Ház, a Tudósok Háza és a Karlovits Ház elnevezésû apartmanházakban található apartmanokra érvényes, amelyek tartalmazzák az ÁFA-t,de nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót, melynek mértéke 340 Ft/fõ/éj 18 év feletti vendégeinknek. A 2010. február 22-tõl meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink