Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Soproni Vendégház
Cím: 9400 Sopron, Kõszegi út 59/b.Email: sopronivendeghaz@freemail.hu
Web: www.sopronivendeghaz.huTelefon: 0670-267-4836
Gps: 47.6682300 , 16.5949699

Bemutatkozás

Szolid árakkal szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket a Lõvérek alján, a belváros közelségében, otthonos, családias hangulatú vendégházunkban!
Szálljon meg nálunk a Soproni Vendégházban, és élvezze a természet szépségeit, a jó levegõt, a közeli lõvereki erdõben. Sportoljon a kellemes kikapcsolódást nyújtó Lõvér uszodában, vagy látogasson el a közeli ausztriai fürdõhelyekre - Európa leghosszabb csúszdaparkjába Lutzmannsburgba - és kóstolja meg a soproni gasztronómia csodáit és a helyi Soproni Kékfrankos zamatát.
Látogasson el a bécsi illetve a soproni adventi vásárra. A programok megtekinthetõek az Akciók menüpontban. A téli sport szerelmeseinek ajánljuk a helyi fedett korcsolya pályát és sípályát valamint az ausztriai síparadicsomokat amelyek éjszaka is üzemelnek.
Vegyen részt egy csokikóstolással egybekötött látogatáson a Harrer csokoládégyárban, ahol betekinthet a csokoládé gyártás rejtelmeibe. Szilveszterre szobák még foglalhatók! Ha 3 éjszakát eltölt nálunk a 4.-et ingyen adjuk. Több fõ, több nap esetén egyéni kedvezmények.
# Segítünk az itt töltött idõ kellemes eltöltésében, kirándulások, programok tervezésében, szervezésében is. Vendégházunk Sopron zöldövezetében a Lõvérek alján csendes, nyugodt, családi házas övezetben a belvárostól 1 km-re található. De könnyen megközelíthetõ a 12-es helyi autóbusszal is (melynek megállója 20m-re található).
A Lõvérek közelsége + az erdõk hegyek, hegyi utak a Károly kilátóval,TV toronnyal kellemes sétákra kirándulásokra ad lehetõséget. A közeli teniszpálya, uszoda, szauna, konditerem, szolárium szolgáltatásai is a vendégek rendelkezésére állnak.
Áraink

Egyágyas:
3500-4000FT/fõ/éj
Kétágyas:
6000-7000FT/2fõ/éj Pótágy:
2000Ft/fõ/éj
IFA idegenforgalmiadó: 340FT/fõ/éj

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendõ 18 éves kortól.
Az árak nem vonatkoznak a kiemelt és ünnepi idõszakokra!
Gyermekkedvezmény (2 fizetõ felnõtt esetén, szülõvel egy szobában):
0-4 éves korig 100%, 4-12 éves korig 50%
Az étkezéseket a szobákhoz tartozó családias hangulatú (hûtõvel felszerelt) nappaliban lehet lebonyolítani.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink