Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Na-Túra 2000 Bt.
Cím: 9400 Sopron, Várkerület 59.Email: na-tura@na-tura.hu
Web: www.na-tura.huTelefon: (06-30)986-6488
Gps: 47.6850526 , 16.5929393

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy a gyerekek környezeti tudatformálást, a természeti nevelést és a természetben való felüdülést elõsegítse. Évente több ezer gyereknek mutatjuk be, a ma már Világörökségként jegyzett Fertõ-táj (beleértve a Fertõ-Hanság és az ausztriai Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Parkot is) és Sopron környékének természeti értékeit, szépségeit, mely tavalytól a magashegységek varázslatos világával is bõvült.Boglárkás rét,

2006-tól a túráink mellett a mi üzemeltetésünkben kerül a Na-túra Erdei Vendégház, melyb mind a túráinkon résztvevõknek, mind pedig a nyugalmat, csendet, madárdalt kedvelõknek nyújt ideális szálláslehetõséget.
A gyerekek élménybeszámolói és egyéb fórumok alapján, egyre több családhoz jutott el ökotúráink híre, melynek hatására egyre nagyobb érdeklõdés mutatkozik a családok és baráti társaságok részérõl. Egyre többen kíváncsiak évente akár többször is az itteni élõvilágra, hisz az mindig más és más arcát mutatja. Aki már részt vett túráinkon, az remélhetõleg kellemes élményeket idézhet fel honlapunk alapján, a többieknek pedig reméljük sikerül felkelteni érdeklõdését.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy túráink lebonyolításánál legfontosabbnak tartjuk a természet megóvását és zavartalanságát, hisz alapmottónk az, hogy a természetet minél többen megismerjék úgy, hogy az a legkisebb mértékben se károsodjon. Aki tehát arra számít, hogy ökotúráink során fokozottan védett, nem látogatható területekre vagy például fészkelõ telepekre fog eljutni, azt ki kell hogy ábrándítsuk, hiszen ez cégünk elveivel merõben különbözne. Aki viszont úgy szeretné megismerni a természetet, hogy azt ne károsítsa és ne zavarja, az bátran keresgélhet honlapunkon, hiszen ezt vezetõink és technikai felszereltségünk maximálisan lehetõvé teszik.

IFJÚSÁGI SZÁLLÁS - TURISTASZÁLLÁS - FAHÁZ, SOPRON
A NA-TÚRA partner szállásai mindegyike kiváló szálláslehetõséget nyújt OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOKNAK, ERDEI ISKOLÁKNAK és TÁBOROKNAK . Mindezek mellett a természetet, nyugalmat és a csendet kedvelõ családoknak, baráti társaságoknak, kerékpártúrázóknak vagy akár céges összejöveteleknek is ajánljuk. Kitûnõ helyszínei lehetnek osztálytalálkozóknak, születésnapi és kerti partiknak.

IFJÚSÁGI TÁBOR, Sopron
A Soproni Tájvédelmi Körzet Brennbergi-völgyében helyezkedik el az Ifjúsági tábor.

VADÁSZHÁZ:
A Soproni Tájvédelmi Körzet Brennbergi-völgyében helyezkedik el a Vadászház, mely az Ifjúsági tábor területén található.

TURISTASZÁLLÁS - IFJÚSÁGI SZÁLLÁS, Sopron
A Soproni Tájvédelmi Körzet Brennbergi-völgyében helyezkedik el az Ifjúsági tábor Erdei Továbbképzõ Központja.

Fertõrákosi Panzió
A Panzió Fertõ-tóra nézõ panorámájával, csendjével, színvonalával méltán közkedvelt a hazai és külföldi vendégek körében. Egész évben kellemes pihenést, kikapcsolódást biztosít mind egyéni, mind baráti társaságok részére. Külön bejáratú, fürdõszobás szobái 2, 3, 4 ágyasak.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink